OPAKI BRAČNI PAR

SUVREMENI BONNIE I CLYDE UHAPŠENI NAKON ŠTO SU OPLJAČKALI ČAK 15 BANAKA Koristili su perike s afrofrizurama

Prilikom zločina su bili prerušeni i koristili su prethodno napisane poruke o tome što žele od bankovnih službenika

Američki par Immanuel Lee Williams i njegova supruga Cara Lee uhićeni su u gradu Tampa u američkoj saveznoj državi Florida pod optužbom da su, u maniri poznatog odmetničkog para SAD-a Bonnie i Clyde , počinili 15 pljački banaka u dvije savezne države. Prilikom zločina su bili prerušeni i koristili su prethodno napisane poruke o tome što žele od bankovnih službenika.

Immanuel i Cara pljačkali su banke od prosinca 2012. i listopada ove godine, a svakom od njih sada prijeti maksimalna zatvorska kazna od 20 godina.

Par je navodno koristio rukavice, perike s afrofrizurama, a poruke osoblju bile su napisane na žutim stranicama. "Ovo je pljačka. Naoružan sam, zato bez alarma i budite brzi! Želim sav novac iz blagajne. Budite tihi i brzi i nitko neće nastradati!, navodno je stajalo u poruci.

Immanuel i Cara Lee Williams snimljeni nadzornom kamerom prilikom pljačke banke u Gulf Shoresu

Pljačkaši su umaknuli s 54.740 dolara, što i nije neki iznos s obzirom na zatvorsku kaznu koja im prijeti. Dvije banke koje su orobili su u Alabami, a ostale su na Floridi. Istražitelji su do pljačkaša došli zahvaljujući registracijskim oznakama koje su povezali s Carom Lee.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:03