SMRT MALOLJETNICE

STRAVIČNO UBOJSTVO ŠOKIRALO OTOČANE Tinejdžericu oteli pa raskomadali, uhićeno 7 osoba!

Becky Watts nestala je 19. veljače kada je krenula izašla iz kuće. Pri sebi je imala telefon, laptop i tablet, no prijateljima nije rekla gdje odlazi niti je uzela dodatnu odjeću.
 Facebook

Britanska policija privela je pet ljudi nakon otkrića ljudskih ostataka za koje se vjeruje da je pripadaju tinejdžerki Becky Watts za kojom se traga već neko vrijeme. Do uhićenja je došlo nakon što je policija u potrazi za 16-godišnjom djevojkom pozvana na novu lokaciju u bristolskom Barton Hill području gdje su pronašli raskomadano tijelo, javlja Daily Mail .

Do sada je pretraživano područje svega ulicu dalje od nove lokacije.

Među uhićenima su 28-godišnjak i 21-godišnja djevojka, koji su privedeni u subotu, te ih se tereti za otmicu Becky Watts. Jučer je uhićeno još pet osoba (29, 29, 23, 23 i 23) i u tijeku je njihovo ispitivanje u policiji.

- Kao rezultat novih podataka koje smo dobili sinoć došli smo pretražiti kuću u četvrti Barton Hill. Informacija je upućivala da je tijelo tinejdžerke raskomadano te smo vodeći time došli do otkrića - objasnio je detektiv Mike Courtiour.

Iako još nije obavljena identifikacija, Beckyjina obitelj je obaviještena o otkriću.

- Ovo su užasavajuće vijesti za obitelj i prijatelje i naše su misli s njima. Nastavit ćemo im pružati svu moguću podršku tijekom ovog užasnog perioda - rekao je Courtiour.

Policija nastavlja s pretragom posjeda.

- Nije nam jasno zašto bi netko htio ozlijediti našu Becky na tako brutalan način. Sve dok slučaj ne bude riješen nećemo komentirati istragu i molimo vas za poštovanje naše privatnosti - stoji u priopćenju obitelji Watts.

Becky Watts nestala je 19. veljače kada je krenula izašla iz kuće. Pri sebi je imala telefon, laptop i tablet, no prijateljima nije rekla gdje odlazi niti je uzela dodatnu odjeću.

U policijskoj akciji sudjeluju i redarstvenici prizvani iz obližnjih okruga kao i tim sa psom. Angažiran je i helikopter. Istražitelji su pregledali i crnu Opel Zafiru koja je bila parkirana ispred još jedne lokacije u istrazi.

Podijeljeno je stotine letaka dok je na društvenim mrežama pokrenuta kampanja #FindBecky.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:47