NEW YORK U ŠOKU

STRAVIČAN ZLOČIN NA RUKOMETNOM IGRALIŠTU Petorica mladića grupno silovala djevojku dok je njezin otac po trgovinama preklinjao za pomoć

 youtube screenshot

Posljednja četiri dana glavna tema u New Yorku je gnjusan zločin koji se dogodio na jednom rukometnom igralištu u Brooklynu. Četvorica mladića u dobio od 14-17 godina uhićena su pod sumnjom da su silovali 18-godišnju djevojku, a potraga za još jednim osumnjičenikom još traje.

Sve je počelo kada su manijaci prišli nesretnoj djevojci i njezinom ocu dok su oni bezbrižno konzumirali alkohol u parku. Jedan od napadača je izvadio pištolj iz džepa i naredio ocu djevojke da 'nestane'. On je to i napravio, dao je 'petama vjetra', a kada se 15 minuta poslije vratio u park pronašao je svoju kćer kako polugola, u razderanoj odjeći, plače i doziva u pomoć.

Poslije je u razgovoru na policiji rekla da ju je silovao najmanje jedan mladić i da je bila prisiljena oralno zadovoljiti dvojicu. Dodala je i da su je sva petorica dirala po grudima.

- Prvo smo mislili da su je svi silovali, ali čini se da ta priča ne stoji - rekao je jedan policijski dužnosnik.

Što se tiče privedenih, dvojica su priznala da su imali odnos s djevojkom, ali su dodali da je ona pristala na seks. Druga dvojica su rekla da su otišli prije nego što se zločin dogodio...

Veliki problem za istražitelje predstavlja činjenica da su otac i kćer bili mrtvi pijani za vrijeme napada, kao i iskaz djevojke u kojem stoji da uopće nije vidjela pištolj kojim su napadači navodno prijetili njezinom ocu.

Otac to negira:

- Istina je da sam na rukometnom igralištu pio u društvu svoje kćerke. Međutim, pištolj je sasvim sigurno bio 'u igri'. Jedan od napadača prislonio mi je oružje na glavu i rekao da nestanem - priča otac djevojke za ABC koji je ubrzo i objasnio zašto je pobjegao iste sekunde.

- Zato što bi me ubili! Da sam ostao i tukao se s njima, ja danas ne bi bio ovdje.

Muškarac navodno kod sebe nije imao mobitel, ali je otrčao u jednu prodavaonicu s pićem gdje je molio za pomoć, ali je osoblje odbilo zvati policiju. Poslije, kada su čuvari zakona došli na igralište, bilo je prekasno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:15