MOTIV NEPOZNAT

STRAHOVITI OBITELJSKI MASAKR Ugledni bankar pred sinčićem zaklao glumicu, svoju suprugu, pa sebi zario nož u srce

Maleni August je bio u sobi kada se to dogodilo, što znači da je zacijelo vidio način na koji su njegovi roditelji umrli
 Facebook

Mališan star tek 15 mjeseci bio je u svom krevetiću dok se u spavaćoj sobi događao stravičan masakr kada je njegov otac Michael Tabacchi (27) zadavio i nožem ubo suprugu i djetetovu majku Iran Tabacchi (41). Tabacchi je nakon toga presudio sam sebi, nožem u prsa. Zločin koji se dogodio u Closteru, u New Jerseyju, šokirao je mnoge, a susjedi ne mogu doći sebi od nevjerice.

Bračni par se vjenčao prošle godine i ubrzo nakon toga su dobili malenog Augusta. Michael Tabacchi je radio u moćnoj investicijskoj banci JPMorgan Chase na Manhattanu, a Iran je bila administrativna pomoćnica u dječjoj bolnici u Hackensacku. Prije toga, radila je u kafiću, a također je bila i glumica koja se pojavila u nekoliko pilota za tv-serije, te je bila pripravnica na radiju WKTU-FM, gdje joj je poznati lascivni radijski voditelj Howard Stern dao titulu jedne od njegovih 'Miss pripravnica'.

Bračni par Tabacchi se vjenčao prošle godine i ubrzo nakon toga su dobili dijete (foto: Facebook)

Susjed je ispričao medijima da je Michael Tabacchi poslao svom ocu SMS poruku s mobitela netom prije nego je izvršio samoubojstvo u petak navečer. Tabacchijev otac je te noći došao do susjedove kuće pa je susjedova supruga, medicinska sestra u hitnoj pomoći, pokušala s oživljavanjem, ali bilo je prekasno.

Okružni tužilac John Molinelli u nedjelju je putem Twittera izvjestio kako je obdukcija bračnog para pokazala da je žena preminula od davljenja i jednog uboda nožem u prsa, a suprug je umro od uboda u prsa, kojeg si je sam zadao.

Također, tužilac je rekao lokalnim medijima da je maleni August bio u sobi kada se to dogodilo, što znači da je zacijelo vidio stravičan način na koji su njegovi roditelji umrli. O mališanu se sada brinu roditelji njegovog oca.

O motivima krvavog ubojstva i samoubojstva još se uvijek samo nagađa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:31