SADA U CANNESU SNIMA FILMOVE

ŠTO BI FRANJO NA OVO REKAO? Igor Tuđman promijenio vjeru: 'Krišom sam se krstio u pravoslavnoj crkvi i uzeo ime Aleksandar'

Tuđmanov unuk tvrdi da sada živi u Cannesu u Francuskoj i da tamo ne koristi prezime Tuđman kako bi izbjegao insinuacije da na tom prezimenu gradi karijeru.
Arhiva
 Nova TV

Igor Tuđman, pranećak pokojnog predsjednika Hrvatske, ili kako ga mediji oslovljavaju - Tuđmanov unuk, prešao je na pravoslavlje. Ovaj 37-godišnjak otkriva beogradskom tabloidu 'Alo' da se krišom krstio u jednoj pravoslavnoj crkvi u Hrvatskoj i uzeo kršteno ime Aleksandar.

Igor kaže da se na ovaj korak odlučio jer ljude ne dijeli po nacionalnosti već kakvi jesu te naglašava kako nije nacionalist.

Kaže da voli Beograd i podsježa je da je i njegov djed živio u tom gradu te da dva unuka njegovog pokojnog djeda također imaju srpska imena.

Tuđmanov unuk tvrdi da sada živi u Cannesu u Francuskoj i da tamo ne koristi prezime Tuđman kako bi izbjegao insinuacije da na tom prezimenu gradi karijeru.

U Cannesu snima dokumentarce o noćnom životu, automobilima, ali i o svojem životu, kako prenosi Alo.

Novinarima se pohvalio fotografijom sa talijanskom porno glumicom Cicciolinom i izjavio da se rastao od Nataše Ivkošić te da u Cannesu, gdje živi posljednje dvije i pol godine, ima novu ljubav. Njegova bivša supruga bavi se manekenstvom i pjevanjem pod umjetničkim imenom Moskva.

Podsjetimo, Igor Tuđman je prije nekoliko godina dospio u središte zanimanja javnosti kada je sa Natašom Ivkošić opljačkao jednog Beograđanina i zbog toga bio i u zatvoru. U hrvatskim medijima predstavljao se kao buduća folk zvijezda, a s obitelji Tuđman, izjavljivao je, godinama nije u kontaktu. U Srbiju je otišao u potrazi za uspjehom na folk sceni. On i njegova, sada bivša, djevojka redakciji srpskog Telegrafa nudili su za sitne novce video na kome su njih dvoje u ljubavnom zanosu. Srbiju je napustio 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 21:54