'NE PRIČAJU O RATU'

Srpski Press tvrdi: Ante Gotovina pripremit će Mladiću špagete sa škampima

Srpski Press navodi da su u haaškom pritvoru odnosi nekadašnjih neprijatelja korektni i do sada nije bilo incidenata.

General Ante Gotovina, koji je poznat kao dobar kuhar, spremit će bivšem zapovjedniku vojske bosanskih Srba, Ratku Mladiću specijalitet kojem se raduju svi haaški pritvorenici – špagete sa škampima, piše srpski portal Pressonline.

Mladić je prošloga tjedna prebačen u blok na trećem katu zatvora, gdje su, osim Gotovine, pritvoreni i bivši pukovnik JNA, jedan iz zloglasne 'vukovarske trojke' - Veselin Šljivančanin, kao i Nebojša Pavković, jedan od zapovjednika jugo-vojske na Kosovu .

Donoseći vijesti iz haaškog pritvora, Press piše da je Mladić odigrao partiju šaha s Vojislavom Šešeljem, a da Gotovinino kulinarsko umijeće hvale svi ostali pritvorenici, što je potvrdio i odvjetnik koji je zastupao nekolicinu optuženika i koji je i sam imao priliku probati špagete sa škampima.

Press navodi i da su u haaškom pritvoru odnosi nekadašnjih neprijatelja korektni i do sada nije bilo incidenata.

- Ovdje se rijetko priča o politici i ratnim vremenima. Slave rođendane i praznike, čak i kupuju poklone. Takvi su bili i kada im je nedavno u blok doveden i jedan optuženi za ratne zločine u Ruandi. Često se šale i na svoj i tuđi račun - kaže izvor Pressa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:47