KUPUJMO DOMAĆE

Srpski ministar uzeo studentici bočicu hrvatske vode i bacio je u smeće: 'Slikovito sam pokazao kako se pomaže Srbiji'

Selaković je rekao da je to učinio jer voda nije srpska
 Blic

Srpski ministar pravosuđa, Nikola Selaković, na jednom predavanju koje je održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora od jedne studentice uzeo je bočicu hrvatske vode i bacio je u kantu za smeće, jer voda nije bila domaća, odnosno srpska, javlja Telegraf.rs.

- Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je zašutio, prekinuo predavanje i krenuo prema meni. Uzeo je moju bočicu vode i bacio je u smeće. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentirao da to radi jer voda nije srpska, ispričala je studentica.

Ministar pravosuđa za srpski Telegraf je potvrdio ovaj događaj, no dodao je da nije bilo incidenta i te da je samo htio skrenuti pozornost na kupovanje domaćih proizvoda.

- Moj odnos sa studentima uvijek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može pomoći svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito pokazao kako se pomaže Srbiji, ispričao je srpski ministar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:34