VRUĆE SNIMKE

Srpske pjevačice u strahu: Privatni pornići s mafijaških mobitela završili kod policije. Na jednom i hrvatska manekenka?

Zemunci su, navodno, išli u krug i še*** sve cure naslonjene na stol krcat kokainom

BEOGRAD - Navodni pornić Nataše Bekvalac, kojim je sretni pronalazač njenog iPhonea, kako se šuškalo, pokušao ucjenjivati plavokosu pjevačicu, prema pisanju srpskog Pulsa nije jedini privatna lascivna snimka na krivoj adresi: vruće snimke njenih brojnih kolegica završili su u - policijskom arhivu.

- Mnoge poznate dame bile bi iznenađene kada bi znale koliko je njihovih intimnih snimki pregledano tijekom policijskih istraga - otkrio je izvor iz policije za Puls , koji piše da je njihovoj redakciji poznato o čijim se snimkama radi, tko su režiseri a tko publika.

Pulsov izvor istaknuo je kako zloupotrebe ovih snimki nema te da se one mogu koristiti kao dokazi samo ako osim seksa na njima postoje detalji koji ukazuju na neku kriminalnu aktivnost - primjerice, ako se na njima vidi droga ili oružje.

Navodno je jedna od prvih zaplijenjenih seksi snimka filmić na kojem je jedna poznata plavokosa pjevačica, "koja se dva puta udavala". Policija ga se domogla tijekom akcija “Sablja”, 2003. godine, a režiser snimke je jedan od vođa originalne postavke “zemunskog klana”.

Kako je za Puls ispričao neimenovani izvor, spomenuta dama snimljena je dok se na orgiji spomenute kriminalne organizacije, a osim nje u bludničenju je sudjelovalo još nekoliko djevojaka. “Zemunci” su, navodno, "išli u krug i še*** sve cure naslonjene na stol krcat kokainom."

Isti se mafijaški šef, piše Puls, snimio i za vrijeme seksa s jednom poznatom hrvatskom manekenkom, a u trenutku kada je ovaj telefon zaplijenjen, imao je pozamašnu kolekciju privatnih pornića s poznatim damama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:02