ŽIRINOVSKI JE POLUDIO

ŠOVINISTIČKI ISPAD POLITIČARA Napao novinarku: 'Vi ste trudna lezbača. Zaštitari, silujte ju'

Osnivač ekstremno desne stranke proputinovske orijentacije počeo je vikati na novinarku nakon što je svojim zaštitarima poručio: 'Kada ja kažem, vi ju zaskočite i silujte!'
 Screenshot

MOSKVA - Nakon što mu je novinarka Stella Dubovitskaya s TV kanala Russia Today na novinskoj konferenciji u Moskvi postavila nezgodno pitanje vezano uz ruske sankcije Ukrajini, političar Vladimir Žirinovski potpuno je izgubio kompas, počeo galamiti te je svojim zaštitarima rekao da bi ju trebali 'divljački silovati'.

Njegov divljački ispad odmah je prijavljen Etičkom povjerenstvu u Dumi, a poslodavac napadnute novinarke najavio je pokretanje sudske tužbe.

'Naša novinarka hospitalizirana je nakon napada. Zato smo spremni poduzeti sve potrebne korake da se Žirinovski primjereno kazni', poručili su RT-a.

Osnivač Demokratsko liberalne stranke, ekstremno desne i pro-Kremlj orijentacije počeo je vikati na novinarku nakon što je svojim zaštitarima poručio: 'Kada ja kažem, vi ju zaskočite i divljački silujte!'

Na ispad je odmah reagirala novinarka Yulia Chuchalova iz novinske agencije Interfax. Upitala ga je kako se može tako ponašati.

'Što vi to izvodite? Kakvo je to ponašanje? Ovo je ponižavajuće', kazala je Chuchalova pa je i sama postala žrtva luđačkog ispada pomahnitalog političara.

'Što se vi miješate? Što vi tu radite? Vi ste lezbača, nestanite mi s očiju', derao se i dodao kako trudna novinarka nema što raditi na radnom mjestu.

'Trudne žene ne bi trebale dolaziti na posao. Nama trebaju zdrave osobe, a vi bi trebali sjediti kod kuće i brinuti o djetetu', vikao je i na kraju im poručio da odmah izađu.

'Marš van, proklete lezbijke!', riječi su kojima je zaključio svoj manijakalni ispad.

Vladimir Žirinovskom sada prijete sankcije i zabrana govora u trajanju od tri mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:34