VJERUJETE LI MU?

ŠOKANTNO PRIZNANJE NA TV-u 'Ubio sam i ženu i ljubavnicu. Obećavam da sljedeću ženu neću'

Safer Calinak (62) šokirao je tursku javnost klada je tijekom televizijske emisije priznao da je ubio i svoju suprugu i bivšu ljubavnicu.

Calinak je sudjelovao emisiji 'Srcolovka' gdje je htio upoznati novu ženu, a u jednom je trenutku priznao zločine iz prošlosti zbog kojih je proveo neko vrijeme u zatvoru prije nego što je amnestiran.

- Iskrena sam osoba koja traži novu suprugu - rekao je Calinak nakon čega je ispričao da je prvu suprugu ubio jer ga je smetalo njeno ponašanje, dok je ljubavnicu ubio jer je mislio da ga želi samo zbog novaca.

- Žena koju ću oženiti ne mora se bojati da ću je ubiti - kazao je on i dodao kako supruzi namjerava davati cijelu svoju plaću.

Malo nakon toga voditeljica ga je zamolila da napusti emisiju, tražeći od publike u studiju da plješću. Ova epizoda Srcolovke je odmah dospjela na naslovnice svih turskih novina, a Calinak je izjavio kako će potragu za novom ženom prepustiti Bogu.

Inače, Calinak je dva puta pušten iz zatvora nakon što ga je amnestiran, tako da niti jednu kaznu nije odslužio do kraja.

Svoju prvu ženu, Fadimu, oženio je kada su oboje imali samo 17 godina. Oni su tada željeli izbjeći da Fadima stupi u dogovoreni brak s udovcem. Calinak tvrdi da se njeno ponašanje promijenilo nakon pet mjeseci koje su proveli zajedno.

- Nećak čovjeka koji ju je želio oženiti počeo je dolaziiti u naše selo. Bio sam ljubomoran pa sam je ubio - rekao je Turčin te je dodao da je zbog toga osuđen na 13 godina i devet mjeseci, ali je pušten nakon četiri i pol godine.

Poslije toga se oženio drugom ženom, s kojom je dobio dvoje djece, ali su se poslije razveli.

Poslije razvoda je ušao u aferu s udanom ženom koja mu je rekla da će se razvesti, ali prema njegovim riječima ona to nikada nije učinila.

- Ubio sam je nakon što je ona mene pokušala ubiti. Slučajno je stradala kada sam zamahnuo sjekirom - rekao je Calinak. Poslije toga je ponovno završio u zatvoru, ali je ponovno amnestiran te je izašao ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:45