ODVRATAN ZLOČIN

ŠOKANTAN SLUČAJ U VELIKOJ BRITANIJI U dvije godine dječak 50 puta silovao svoju 9-godišnju sestru

Očito poremećeni dječak svoju je sestru pustio na miru tek kada je pronašao djevojku s kojom je imao spolne odnose

Tinejdžer koji je u dobi od 13 godina više puta silovao svoju 9-godišnju sestru osuđen je na 10 godina zatvora.

Slučaj koji je šokirao Veliku Britaniju završen je početkom ovoga tjedna. Sudac je prilikom izricanja presude naglasio kako je i sam zgađen cijelim slučajem navevši kako je dječak u razdoblju između 2008. i 2011. godine čak 50 puta silovao svoju mlađu sestru.

- Svojoj sestri ste nanijeli neizdrživu psihičku i fizičku bol. To vam je moralo biti jasno. Njezinu dječju zaigranost i nevinost nasilno ste joj oduzeli na mjestu na kojem se trebala osjećati najsigurnijom - u vlastitom domu', rekao je sudac.

Očito poremećeni dječak svoju je sestru pustio na miru tek kada je pronašao djevojku s kojom je imao spolne odnose.

- Za svoje bolesne potrebe iskoristili ste svoju sestru, a prijetnjama ste ju uspjeli natjerati da šuti i nikome ne priča što joj se događa. Prema tome, jasno je da ste bili i te kako svjesni da je to što radite loše, nastavio je sudac i dodao kako bi odraslu osobu u ovakvom slučaju sigurno zatvorio na dugih 20 godina.

Dječak je i u policiji i u sudnici uporno tvrdio kako nije niti taknuo svoju sestru, ali oni su prikupili dovoljno dokaza i tako potvrdili da su teške optužbe koje je protiv njega iznijela mlađa sestra ipak istinite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:37