NEMA OPRAVDANJA

SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET Otkriven identitet bešćutne snimateljice koja je tukla izbjeglice: 'Bliska je desnim radikalima'

Odmah nakon objave stravičnih snimki Laszlo je dobila izvanredni otkaz, a protiv nje planiraju podići tužbu za nasilje
 Screenshot/Facebook

Bešćutna mađarska snimateljica, koja je namjerno nogom udarila mladu sirijsku djevojku, a starijem muškarcu s djetetom u naručju podmetnula nogu dok su pokušavali pobjeći policiji blizu srpske granice, zove se Petra Laszlo.

Ona je za mađarsku N1 televiziju snimala sirijske izbjeglice koje su se probijale kroz policijski kordon, a mađarski mediji navode da je bliska desnim radikalima Jobbik, kojima je glavnik slogan 'Mađarska = Guantanamo'.

U grupi je bilo tisuću izbjeglica koje su satima na suncu čekale da ih policija proslijedi dalje.

Sramotno i nehumano ponašanje snimateljice, koje je zgrozilo javnost, snimile su kamere drugih televizija.

Odmah nakon njihove objave je dobila izvanredni otkaz.

'Zaposlenica N1TV-a pokazala je neprihvatljivo ponašanje kod prihvatnog centra Roszke', priopćila je mađarska televizija N1.

'Učinili smo ono što smo morali u ovoj situaciji. Ne razumijemo kako se to moglo dogoditi, to je šokantno i neprihvatljivo', izjavio je glavni urednik TV postaje Szabolcs Kisberk Reutersu.

Mađarska opozicija planira inicirati podizanje tužbe za nasilje protiv Laszlo, piše Daily Mail.





#Hungary - A "journalist" throws down a refugee carrying a child

For all those who have doubted about the accuracy of our last post, this is the video that shows exactly what we wrote in the caption, i.e.: " #Hungary - A "journalist" throws down a refugee carrying a child. There is no end to hate #refugeeswelcome "

Posted by World Riots on 8. rujan 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:43