ČUDESNO PREŽIVJELA

SLAVNU VRAČARU ZAGORKU IZBO 7 PUTA U VRAT 'Odjednom sam čula glas: Ustani, još nije došlo vrijeme da umreš'

 Screenshot

Poznata njemačka vračara srpskog podrijetla Zagorka Jovanović Esmeralda, koju je nožem izbo turski državljanin Metin Kolkilic (49) u obiteljskoj kući u Dusseldorfu jer je njegovu djevojku savjetovala da ga ostavi, za srpski Blic otkriva kako je došlo do napada.

- Ubo me sedam puta u vrat jer sam njegovoj djevojci prorekla da će istinsku sreću naći samo ako ga ostavi i obnovi vezu s bivšim dečkom. Prvo me progonio i presretao po ulici govoreći da sam vještica i da sam ga začarala crnom magijom. Zatim mi je prijetio telefonom, ali ja nisam obraćala preveliku pažnju jer se u mom poslu susrećete s raznim ljudima. Tog dana mi je došao na vrata i rekao da želi razgovarati. Izgledao je uznemireno, a ja sam odmah osjetila da me došao ubiti jer je jednu ruku držao u džepu. Pokušala sam zalupiti vratima, ali ih je odgurnuo, izvukao nož i sedam puta me izbo u vrat - ispričala je za Blic Zagorka Jovanka.

Teško ranjena počela je vrištati i dozivati pomoć, a Kolkilic se dao u bijeg.

- Počela sam padati u nesvijest, ali sam tada čula glas koji mi kaže "ustani, još nije došlo vrijeme da umreš". To što sam preživjela smatram Božjim djelom, jer sam veliki vjernik - priča Jovanović.

Metin Kolkilic u bijegu je od policije

Liječnici koji su joj sanirali ozlijede ostali su u čudu jer je uopće preživjela. Zbog obilnog krvarenja, smrt kod ovakvih rana može nastupiti u svega par minuta, a Esmeralda svoj spas pripisuje višoj sili.

- Spasio me sam Bog i moj anđeo čuvar. Nakon četiri dana, iako i dalje slaba, stala sam na noge i tražila da me puste kući. Trebalo mi je vremena da izbacim sliku njegovog lica i napada iz glave, ali sada sam bezbrižna iako je on i dalje na slobodi. Vidim da će ga brzo uhititi - kaže vidovnjakinja.

Zagorka Jovanović rođena je u Beogradu 1946. godine, ali se s nekoliko mjeseci zajedno s roditeljima preselila u Njemačku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:39