SEBE JE ZVAO BOGOM

ŠKOLSKI PEDAGOG POKRENUO LANAC ELITNE PROSTITUCIJE Podvodio maloljetnice koje su živjele s njim i njegovih 14 djece

 Berks County Police Department

Nekadašnji školski pedagog Paul Sewell (49) odležat će 23 godine u zatvoru nakon što je u Readingu u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji osuđen zbog organiziranja lanca prostitucije, u koji je uključio i niz maloljetnica.

Sewell je samom sebi dao nadimak 'Bog', a sve je djevojke kojih se dohvatio prvo osobno 'testirao' prije nego bi ih odvodio klijentima, koji su za seks plaćali i po 800 dolara, od čega bi 40 posto išlo Sewellu. Većinu je djevojaka natjerao da si na vrat istetoviraju nadimke - npr. Diva, Tajna ili Zlatna - pa bi ih pod tim imenima oglašavao na internetu.

Na imanju u blizini vlastite kuće otvorio je pravi bordel, u koji je svake noći dolazilo po osam-devet klijenata. Dio djevojaka živio je u njegovoj kući, zajedno s njegovih 14 djece, koje mu je rodilo 10 žena. Na sudu je otkriveno i da se u obiteljskom domu seksao s jednom 13-godišnjakinjom.

Mnoge je djevojke snimao gole pa je njihove fotografije prodavao putem interneta.

Osim za organizaciju lanca prostitucije, osuđen je i za dječju pornografiju.

Prije izricanja presude u četvrtak na sudu je svjedočilo nekoliko djevojaka koje je uvukao u pakao prostitucije. 'Kao da sam se odrekla vlastite duše u zamjenu za novac. Da nisam imala dijete o kojem sam trebala brinuti, ubila bih se. Gadim se sama sebi', ispričala je jedna od žrtava.

Inače, Sewell je uhvaćen nakon višemjesečne tajne policijske operacije, u trenutku kada je jednu prostitutku doveo policajcu u civilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:48