OBITELJ JE SHRVANA

'SINE NAŠ, POČIVAO U MIRU' Banditi nožem brutalno iskasapili dječaka na biciklu

 Met Police

Veliku je Britaniju ovoga vikenda šokiralo brutalno ubojstvo tinejdžera, kojega su napali banditi u namjeri da mu ukradu bicikl. Alan Cartwright (15) vozio se s prijateljima londonskim predgrađem Islingtonom kada su ih u petak navečer presrela trojica muškaraca naoružana noževima.

Odmah su nasrnuli na nesretnog Alana i jedan od njih ga je ubo nožem. Dječak je ostao na biciklu, ali bio je teško ranjen. Uspio se odvesti još nekoliko desetaka metara, nakon čega se pred zaprepaštenim prolaznicima inače vrlo prometne ulice srušio, a ubrzo je na pločniku i izdahnuo.

Nasilnici su njegovoj dvojici prijatelja oteli bicikle, a zatim su odmaglili u nepoznato.

Londonska je policija pokrenula istragu i veliku potjeru za napadačima, javnosti je upućen i apel da se svi koji imaju bilo kakve informacije o nasilnicima jave.

Alanova je obitelj potpuno shrvana, prijatelji kažu da im je svima srce slomljeno, a njegova majka Michelle Watson (39) na Facebooku je kratko napisala: 'Sine naš, počivao u miru, uvijek ćemo te voljeti'.

Foto: London Met Police

Alan je išao u srednju školu i već je treći tinejdžer u Islingtonu koji je u tragičnim okolnostima izgubio život u samo pet mjeseci tako da je zaprepaštenje u ovom londonskom predgrađu tim veće.

Henry Hicks (18) je poginuo u nesreći na mopedu u prosincu, a njegov prijatelj Joe Walker (17) s mopeda je pao i poginuo dva mjeseca ranije. I Henry i Joe i Alan imali su nekoliko zajedničkih prijatelja.

Kako prenosi Daily Telegraph, Henryjeva sestra Claudia (23) izjavila je da je Alan bio 'na krivom mjestu i krivo vrijeme'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:13