OBITELJSKA TRAGEDIJA

SHRVANA NAKON SMRTI LJUBAVI SVOG ŽIVOTA 'Neutješna sam. Svijet te neće zaboraviti, sada počivaj u miru'

Daniela S. shrvana je nakon što je njezin brat ubio ljubav njezinog života
 Facebook

“Moja duša i srce umirili su se jer sam te smjela još jedan posljednji put poljubiti. To mi je dalo snage da činim ono na što ćeš biti ponosan. Počivaj u miru moj anđele, vidjet ćemo se ponovno”, poruka je koju je na svom Facebook profilu ostavila 18-godišnja Daniela S. svom tragično stradalom dečku Mirku Milenkoviću (23) kojega je prošloga vikenda nožem usmrtio njezin 17-godišnji brat Dominik.

Kako je Jutarnji list već izvijestio, ova se tragedija dogodila prošle subote u malom njemačkom gradiću nedaleko od Frankfurta na Majni. Dvojica mladića, jedan porijeklom iz Srbije, drugi iz obitelji hrvatskih korijena, već su ranije imali svađa.

Ispunjen mržnjom

Policija nije željela spekulirati o motivu niti potvrditi nagađanja medija i rodbine da se radilo o nacionalnoj netrpeljivosti. Sukob je u subotu poslijepodne, kada je Milan došao po djevojku, eskalirao. Došlo je do naguravanja između Milana i djevojčina malodobnog brata, koji je u jednom trenutku uzeo nož i više puta ubo Milana. Nesretni mladić preminuo je ispred kuće svoje djevojke, u njezinu naručju.

Maloljetni počinitelj priveden je i pritvoren pod optužbom za ubojstvo. I dok se neslužbeno spominje da je Dominik bio ispunjen mržnjom prema Srbima, pa tako i prema dečku svoje sestre, zbog druženja s mladim Albancima s Kosova koji su ga navodno huškali protiv ove veze, obitelj ubijenog poziva na mir i dostojanstveno ponašanje.

Podrška i pomoć

- Hvala svima što su uz nas u ovim teškim trenucima. Mirko nije poznavao mržnju, njegova želja bila bi da se ceremonija održi u miru - apeliraju članovi obitelji ubijenog mladića.

Njegova djevojka Daniela S. zahvalila je, pak, svima na podršci i pomoći, bez čega ne bi mogla ostati, kako navodi, tako jaka.

“Dala bih svoj život da se ti vratiš. Zlatno sunce, svijet te nikad neće zaboraviti.. :(“, napisala mu je Daniela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:41