ORIGINALAN BIJEG

SEKSI DOMINE ZAVELE ZATVORSKE ČUVARE Opile su ih, drogirale i vezale lisicama, a zatim pustile sve zatvorenike

Policija u središnjem dijelu Brazila pokrenula je veliku potjeru nakon što je iz zatvora Nova Mutum blizu grada Cuiabe pobjeglo 28 kriminalaca. Iako bijegovi iz brazilskih zatvora i nisu tolika rijetkost, ovaj je prilično smiono osmišljen i uspješno proveden.

Prema prvim informacijama, zatvorenik Bruno Amorim (18) sa svojom je djevojkom i njezinim dvjema prijateljicama dogovorio odvažan plan koji je ostvaren u sitnim satima tijekom noći na četvrtak.

Cure su se u izazovnoj odjeći i lažnim policijskim seksi opravicama pojavile na ulazu u zatvor te su stražare pitale jesu li raspoloženi za razgovor uz piće. Dobile su pozitivan odgovor te su svi zajedno otišli u prostoriju koju zatvorsko osoblje koristi kao spavaonicu.

Napaljeni su čuvari bili uvjereni da će biti seksa, no djevojke su im dale viski sa zasad nepoznatom supstancom koja ih je uspavala. Zatim su ih vezale lisicama, uzele im ključeve i otključale sve ćelije i glavna zatvorska vrata.

'Svatko tko je želio pobjeći, učinio je to kroz glavni izlaz', rekla je na konferenciji za novinare šefica lokalne policije Angelina de Andrades Ferreira.

'Od trenutka kada su popili viski, čuvari se ne sjećaju ničega. Jednog smo pronašli s vrtoglavicom, pokušavao se probuditi, drugi je kao klada spavao cijelo poslijepodne i nismo ga još uspjeli ispitati', dodala je šefica. Sva trojica su u međuvremenu uhićena i očekuju ih kaznene prijave zbog omogućavanja bijega i drugih delikata.

Pobjeglo je ukupno 28 zatvorenika, a neki od njih su usput uzeli oružje iz zatvorskog spremišta. Organizator bijega, spomenuti Bruno Amorim, u ćeliji je inače bio zbog pokušaja ubojstva, pljačke i nedozvoljenog posjedovanja oružja.

On i još 19 kriminalaca još su u bijegu, dok su ih osmorica uhićena.

Društvenim su se mrežama u međuvremenu počele širiti fotografije seksi opravica koje su nosile zavodnice te slika jednog od zatvorskih čuvara koji se omamljen i polugol pokušava ustati iz kreveta. Slike su navodno na internet stavili drugi policajci, kojima je cijela situacija navodno bila izuzetno zabavna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:11