KOBAN POZIV NA PIĆE

Rim: Trojica somalskih izbjeglica u Italiji silovala 18-godišnju Hrvaticu

Povike 'upomoć' začuli su stanari koji su pozvali policiju. Nesretna djevojka bila je sva izvan sebe te je pobjegla ne odjenuvši se. Policija je uhitila silovatelje
 AFP

RIM - Trojica somalskih državljana uhićena su u Rimu zbog optužbe da su u petak navečer silovali 18-godišnji Hrvaticu koja im se nakon par pića pridružila u prostorijama bivšeg somalskog veleposlanstva, javlja talijanski dnevnik il Giornale.

Prema prvim informacijama, muškarci su somalske političke izbjeglice koji već godinama žive u Italiji, a zgradu bivšeg veleposlanstva pretvorili su u vlastitu rezidenciju.

Povike 'upomoć' 18-godišnjakinje začuli su drugi stanari koji su se ubrzo našli na licu mjesta te pozvali policiju. Nesretna djevojka bila je sva izvan sebe te je iz bivšeg veleposlanstva pobjegla ne odjenuvši se. Policija ju je pronašla u blizini zgrade te je prevezla u bolnicu.

Talijanske su vlasti nakon silovanja odlučile istjerati somalske izbjeglice iz njihova bivšeg veleposlanstva te je njih 70-ak završilo na ulici. Prema il Giornaleu, ovo je treće silovanje u Rimu u posljednjih deset dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:37