EKSKURZIJA NA KUBI

RAZVRAT NA MATURALCU Profesorica kemije uhvaćena na djelu: pijana se seksala s instruktorom ronjenja, pohvatala se i s učenikom

Dopuštala je učeniku da joj rukama dodiruje bedra, stražnjicu i stavlja njen iPod u prednji džep njenih hlačica
 Facebook/Wikipedia

Mlada učiteljica kemije Hayley Dimmock (28) iz elitne engleske privatne škole Bedford dobila je otkaz zbog nepriličnog ponašanja i prekoračenja svojih profesionalnih ovlasti jer je na školskom izletu uhvaćena alkoholizirana u seksu s instruktorom ronjenja u njegovoj sobi.

Kako je utvrdila školska istraga, učiteljica u to vrijeme nije savjesno obavljala svoju dužnost i provjerila jesu li svi učenici u svojim sobama, već je umjesto toga svojim ponašanjem dala loš primjer djeci.

To se dogodilo na izletu na Kubi održanom u ljeto prošle godine i Hayley Dimmock je zbog toga dobila četiri formalna ukora, ali se nakon toga ipak nije primirila. Njena kolegica učiteljica biologije tako ju je jednom prilikom zatekla u intimnom šaputanju s jednim učenikom koji ju je pipao.

Kako prenosi ugledni britanski Telegraph , dopuštala je učeniku da joj rukama dodiruje bedra, stražnjicu i stavlja njen iPod u prednji džep njenih hlačica.

Na koncu, za kaznu joj je zabranjen rad s učenicima na neodređeno vrijeme, ali nakon tri godine ima pravo ponovno se prijaviti u učiteljski registar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:23