EPILOG POLICIJSKE AKCIJE

RAZBIJEN LANAC TRGOVINE DROGOM Uhićeno šest dilera, policija pretukla slučajnog prolaznika

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

MOSTAR - Pripadnici Federalne uprave policije uhitili su šest osoba na području Mostara i razbili lanac trgovine narkoticima pri čemu su pripadnici policije pretukli jednoga slučajnog prolaznika.

Po priopćenju iz Federalne uprave policije (FUP), u akciji kodnog naziva 'Velež' uhićena su petorica Mostaraca i jedan narkodiler iz Brčkog. Sumnja se da se radi o organiziranoj skupini koju se sumnjiči da se duže vremena bavila trgovinom narkoticima.

Šest uhićenih osoba će nakon kriminalističke obrade biti predane u nadležnost Državnog odvjetništva.

Policija je, prema priopćenju, pretresla više lokacija na području Hercegovačko-neretvanske županije sa sjedištem u Mostaru te su prikupili više dokaza.

Ova akcija je rezultat višemjesečne istrage, navodi se priopćenju Federalne uprave policije.

Kako su izvijestili lokalni portali, tijekom akcije policija je greškom pretukla jednog slučajnog prolaznika misleći da pripada skupini. On je primljen u Odjel hitne službe Sveučilišne bolnice u Mostaru gdje su mu konstatirane ozljede u predjelu glave i drugim dijelovima tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:56