KRUŽE GLASINE

PUTIN TEŠKO BOLESTAN? 'Ima rak gušterače, zato je agresivan u zadnje vrijeme'

 Marko Miščević/CROPIX

Svijetom su se ovih dana počele širiti nepotvrđene informacije da je predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin teško obolio.

New York Post tvrdi, pozivajući se na neimenovane izvore, da je riječ o raku gušterače te da je ruskog vođu navodno došao liječiti jedan stariji doktor kojeg je Putin upoznao još iz špijunskih dana u bivšoj Istočnoj Njemačkoj.

Neimenovani je 84-godišnji liječnik navodno isprobao čitav niz tretmana, uključujući šopanje Putina steroidima, što bi trebalo objasniti nešto korpulentniju Putinovu pojavu u zadnje vrijeme.

No, stari je Nijemac navodno nedavno odustao od brige za najmoćnijeg Rusa jer su mu na živce išle pretjerano jake sigurnosne mjere oko njega.

Pojavile su se i tvrdnje da su Putinu ostale još tri godine života pa da se baš zbog toga i dao u kojekakve geopolitičke avanture, uključujući i intervenciju u Ukrajini.

Valja još jednom napomenuti da potvrde ovih informacija nema te da ovo nije prvi put da se špekulira o navodno narušenom Putinovu zdravlju. No, činjenica je da su se, slučajno ili ne, takve informacije u posljednje vrijeme iznova počele širiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:29