ŽENU ZADAVIO KABELOM

'Pukao mi je film i ubio sam je'

 Arhiva

Novi Sad je u subotu navečer uznemirila vijest o mučkom ubojstvu 40-godišnje žene. Nešto poslije 20 sati Zdenku Sljuka je u unajmljenom stanu na četvrtom katu zgrade u Ulici Kornelija Stankovića kabelom zadavio bivši suprug Velimir Vukić (46).

Kako pišu Novine novosadske, njih su se dvoje formalno nakon 10 godina braka razveli prije tri mjeseca. Imaju dva sina stara 7 i 10 godina, koja su ostala živjeti s majkom. Ona je bivšem mužu ponajprije zbog djece prije tjedan dana odlučila dati novu priliku pa su zajedno unajmili stan u koji su uselili prije samo tri dana.

Vukić je u stanu zvjerski ubio Zdenku. 'Svađali smo se kada su djeca otišla zato što ja ponovno pijem. Pukao mi je film i ubio sam je', izjavio je kratko policiji ubojica, za kojega govore da je poznat kao psihički bolesnik koji je u više navrata samom sebi pokušavao oduzeti život.

Kurir piše da je Velimir nakon ubojstva telefonom nazvao njezinu sestru.

'Bio sam na plivanju s njihovom djecom. Taman smo se vraćali kada me žena nazvala i vrišteći mi rekla da ju je zvao Velimir i rekao joj: Šogorice, ubio sam ti sestru, nemaš je više! Odmah sam nazvao policiju, ostavio djecu kod nje, došao ovdje i uvjerio se da je budala stvarno to učinila', kaže Zdenkin zet, dodajući da ona Velimiru nije pravila nikakve probleme te da je redovito mogao viđati sinove.

Očevid je na mjestu ubojstva trajao do kasno u noć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:46