SVI SE PREDOZIRALI

PSIHIJATAR KOJI NIJE ŠTEDIO NA LIJEKOVIMA Policiji je postao sumnjiv nakon što mu je umro 36 pacijent: 'Taj čovjek zaslužuje nadimak 'Doktor Smrt'!

 Clayton County District Attorney's office

Policija iz američke savezne države Georgia uhitila je doktora Narendru Nagareddyja pod sumnjom da je zaslužan za smrt čak 36 svojih pacijenata. Svi pacijenti su umrli od prekomjernog uzimanja lijekova koje im je prepisao psihijatar koji je već zaradio nadimak 'Doktor Smrt'. Šef policije iz Clayton Countyja za WSB-TV je rekao:

- On je psihijatar is Jonesboroa koji je godinama svojim pacijentima davao razne lijekove i antidepresive. Očito je u tome pretjerivao budući da je zabilježen ogroman broj smrtnih slučajeva njegovih pacijenata. Ljudi su kod njega tražili pomoć, ali kod psihijatra Nagareddyja to nisu mogli dobiti - rekao je Register uz zaključak.

- Ako je cijela ova priča istinita, onda gospodin definitivno zaslužuje nadimak 'Doktor Smrt'.

Među pacijentima koji su posjetili psihijatra bio je i 29-godišnja Audrey Austin koja se predozirala samo nekoliko dana nakon što je prvi put posjetila ordinaciju Nagareddyja. Američki mediji nagađaju da je upravo ta sumnjiva smrt bio okidač da policija krene u 'akciju'.

Međutim, posve je nejasno zašto su tako dugo čekali budući da optužbe na račun psihijatra stižu još od 1999. godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:47