POSRNULA ŠAMPIONKA

Prvakinja u bodybildingu uhićena zbog prostitucije

‘Miss Sparkle’ je upala u zamku nakon što je policija vidjela njenu web-stranicu

FLORIDA - Bivše prvakinja Kanade u bodybildingu i cijenjena članica međunarodne federacije istog sporta, Rhonda Lee Quaresma (42), uhićena je na Floridi zbog prostitucije. Rhonda je svoje intime usluge pružala pod kodnim imenom ‘Miss Sparkle’.

Mamac

Floridska policija ju je uhitila budući da je sve podatke o njenom ilegalnom poslovanju našla na njenoj privatnoj internetskoj stranici.

Tako da prikrivenom agentu nije bilo teško ‘Miss Sparkle’ namamiti u stupicu. Quaresma se ne znajući da ima posla s policajcem dogovorila za sastanak i za sat vremena druženja tražila je ‘donaciju’ od 280 dolara.

Dogovor je pao i policajac je došao u motelsku sobu u Bonita Springsu gdje ga je čekala razvijena dama obučena u ružičasto donje rublje iste takve čarapa i visoke potpetice kakve obično nose porno dive. Nakon što je položio ‘donaciju’ na stol, ‘Miss Sparkle’ ga je istoga trenutka uhvatila za genitalije .

Brza akcija

Zbunjeni policajac probao je usporiti njene aktivnosti tako da joj je rekao da nikako ne želi prakticirati seks bez upotrebe kondoma. Rhonda se ni na trenutak nije smela te je otvorila punu ladicu kondoma s lubrikantima. Kako nije bilo više uzmaka, policajac je pozvao svoje uniformirane kolege koji su uhitili ljutu Rhondu.

Optužena je za prostituciji i puštena uz jamčevinu. Osim što se bavi najstarijim zanatom, Rhonda je i poznata trenerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:46