RASKOMADAO MISICU

Progovorila prijateljica Kristine Joksimović: ‘Bio je tempirana bomba, upozoravale smo je, htio je da nestane. A sada se bojimo...‘

Istraga koja je u tijeku otkrila je da postoje ‘konkretne indikacije mentalne bolesti‘ u pozadini slučaja

Ilustracija

 Buzz Pictures/alamy/profimedia/Buzz Pictures/alamy/profimedia

Prijateljica finalistice Miss Švicarske, Kristine Joksimović (38), anonimno je progovorila za Daily Mail o njenom braku. Podsjetimo, Kristinu je suprug Marc Rieben (41) zadavio i raskomadao ubodnom pilom i vrtnim škarama prije nego što ju je samljeo u blenderu. Otac ubijene misice pronašao je njezinu glavu u vreći za smeće u njezinoj praonici rublja, gdje je njezine djelomično očišćene ostatke ostavio njezin suprug.

Kako prenosi UNILAD, anonimna prijateljica tvrdi da je Kristinu upozoravala na njenog muža, kojeg je opisala kao “tempiranu bombu”.

- Kristina je bila udana za ubojicu i nije imala pojma. Ostavljala je tog psihopata kod kuće, samog s djecom. Bio je stvarno pogrdan prema njoj, gestama, riječima, čak i tonom. Htio je da Kristina nestane - rekla je za britanski tabloid.

Dodala je da se boji što će napraviti njenim bližnjima, koji su nešto otkrili policiji o njihovom odnosu, ako je iz “mržnje i kompleksa niže vrijednosti” mogao ubiti Kristinu, koju je volio i s kojom je imao dvoje djece.

Prije smrti, Kristina je odlučila da se želi razvesti od njega, ali druga prijateljica ju je upozorila da treba biti oprezna jer je njegova obitelj “prilično utjecajna”. Prošlog je tjedna Marc uložio žalbu da ga se pusti iz pritvora, no švicarski Savezni sud u Lausannei ga je odbio.

Istraga koja je u tijeku otkrila je da postoje "konkretne indikacije mentalne bolesti" u pozadini ovog slučaja. Kristina je bila rođena u Binningenu, ali je srpskih korijena i prešla je iz manekenstva u trenericu modnih pista.

Jednom je pobijedila na izboru za Miss sjeverozapadne Švicarske i postala finalistica nacionalnog natjecanja 2008. godine. Iste godine osnovala je agenciju za treniranje i savjetovanje za ambiciozne modele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 17:31