SEDAM UBODA

PRIKLALA MUŽA KUHINJSKIM NOŽEM, HTJELA MU PROBOSTI SRCE Urlikala je 'Dosta mi je svega!' jer je on tijekom seksa izvikivao ime ljubavnice

 West Palm Beach Police Dept., iStock

Žena s Floride izbola je svoga muža više puta kuhinjskim nožem zato što je on tijekom seksa izvikivao ime druge žene, piše Mirror .

39-godišnja Christina Balazi uhićena je zbog pokušaja ubojstva jer je svoga supruga Christophera u mahnitom napadu izbola po vratu i prsima.

Gospodin Balazi rekao je policiji kako je sa suprugom, s kojom je u braku već 10 godina, bio u krevetu kad je ona iznenada preko njegove glave navukla plahtu i napala ga kuhinjskim nožem.

U posljednji trenutak uspio se obraniti i oteti joj nož te pobjeći iz kuće i pozvati pomoć. Supruga je trčala za njim vičući kako joj je '…dosta svega ovoga!'

Gospođa Balazi, iz West Palm Beacha na Floridi, potom je ušla u auto i pokušala pobjeći, no ubrzo ju je zaustavila policija te je uhapšena.

Policija je objavila kako je žena priznala napad i objasnila kako je to učinila jer je on tijekom seksa izgovorio ime druge žene.

Nesretni (i neoprezni) Christopher završio je u bolnici sa sedam ubodnih rana. Njegova supruga, kojoj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, bit će optužena za pokušaj ubojstva i bijeg s mjesta zločina.

Foto: West Palm Beach Police Dept.

Foto: West Palm Beach Police Dept.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:13