OSUĐEN NA 150 GODINA

Prevarant stoljeća Bernard Madoff teško pretučen u zatvoru?

Federalni zatvorski biro potvrdio je kako je Bernard Madoff završio u bolnici. Ozljede uključuju frakturu lica, slomljena rebra i probijeno plućno krilo

BUTNER - Najveći svjetski financijski prevarant Bernard Madoff primljen je u bolnicu krajem prošlog tjedna zbog teških ozljeda koje uključuju frakturu lica, slomljena rebra i probijeno plućno krilo, navodi televizijska postaja iz grada Raleigha u Sjevernoj Karolini na svojim internet stranicama.

Ozlijede su, ističe postaja navodeći neidentificirane izvore, nastale tijekom fizičkog napada.

Liječnička mu je pomoć pružena u sveučilišnoj bolnici Duke, a početkom ovog tjedna pušten je na kućnu njegu. Međutim, bolnica ne želi potvrditi je li 71-godišnji Madoff bio njihov pacijent.

- Kod nas nije zaprimljen niti jedan pacijent pod tim imenom - istaknula je Debbe Geiger, glasnogovornica bolničkog centra Duke sveučilišta te nije davala više komentara.

Federalni zatvorski biro također nije želio komentirati nagađanja, a Madoffov odvjetnik nije bio dostupan za izjavu.

No, u srijedu je spomenuti biro potvrdio kako je Madoff krajem prošlog tjedna prebačen na medicinski odjel zatvora zbog još neutvrđenih razloga.

Podsjetimo, Bernard Madoff služi kaznu zatvora od 150 godina u zatvorskom centru Butner u Sjevernoj Karolini nakon što je proglašen krivim za financijsku prijevaru od 65 milijardi dolara. O njegovom se zdravstvenom stanju vodi posebna briga pogotovo što je New York Post u kolovozu objavio kako je Madoffu dijagnosticiran smrtonosan oblik raka. Taj navod, također, nije potvrđen od zatvorske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 20:51