PRLJAVA I KRVAVA

POTRESNE FOTOGRAFIJE Pogledajte kako se bivša Miss Universe bori protiv kršenja ljudskih prava u svojoj državi

Na potresnim fotografijama inače besprijekorna ljepotica prikazana je sa zmazanim licem, a iz kuteva izbezumljenih očiju curi joj krv

Dok se Venezuelom šire nemiri tamošnje poznate ličnosti putem snažne kampanje nazvane 'Vaš glas je vaša snaga' upozoravaju na kršenje ljudskih prava u toj zemlji. Najšokantniji sudionik kampanje svakako je bivša miss Universe Stefanía Fernández. Na potresnim fotografijama inače besprijekorna ljepotica prikazana je sa zmazanim licem, a iz kuteva izbezumljenih očiju curi joj krv.

Foto: Instagram

U kampanji su joj su pridružili i poznati pjevač i televizijski voditelj Francis Coleon, novinar Boris Izaguirre te anonimni studenti i sportaši.

Daniel Bracci, autor i fotograf kampanje, htio je prvo putem društvenih mreža poslati snažnu poruku pa je svoje radove prvo objavio na Instagramu.

- Kampanja je počela jer je nešto direktno utjecalo na mene. Naime, moj je djed izgubio život u takozvanoj hampi, velikom uličnom obračunu bandi. Moramo zaustaviti nasilje i krv na ulicama Venezuele, rekao je Bracci za venezuelanski časopis Inform21.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:16