NOVI INCIDENT

PISTORIUS SE POTUKAO U NOĆNOM KLUBU 'Bio je pijan i agresivan! Strusio je tequilu i počeo mi prijetiti'

 afp

Slavni paraolimpijac Oscar Pistorius, kojem ovih dana traje suđenje zbog ubojstva njegove djevojke Reeve Steenkamp, u subotu se potukao u noćnom klubu.

Pistorius je bio u VIP dijelu noćnog kluba VIP u Johannesburgu, kada mu je prišao Jared Mortimer, koji je svoj susret s njim prepričao južnoafričkom celebrity portalu The Juice.

Prema Mortimeru, Pistorius je bio pijan i agresivan, a prepoznao ga je kao jednog od prijatelja Marka Batchelora, Pistoriusovog neprijatelja.

Pistorius je, navodno, potom Mortimera upozorio da je njegova obitelj utjecajna i dobro povezana. Pio je tequilu i pokazivao mu fotografije oklopnih vozila.

Mortimer tvrdi da ga je Pistorius potom krenuo bosti prstom u prsa i govoriti: ‘Nikad me nećeš nadmašiti. Ja ću tebe uvijek nadmašiti.’

Mortimer je nakon toga gurnuo Pistoriusa, koji je pao u stolicu, a ubrzo su se pojavili izbacivači koji su smirili strasti.

Pistoriusov glasnogovornik je izdao kratko priopćenje povodom incidenta u noćnom klubu.

- Možemo potvrditi da je Pistorius bio u noćnom klubu s jednim od svojih bratića. Sjedili su u mirnom dijelu privatne VIP sekcije, kada im se približila osoba koju ste prepoznali kao gospodina Mortimera, rekao je.

- Ta osoba, prema našem klijentu, počela ga je agresivno propitkivati oko stvari koje se tiču suđenja. Došlo je rasprave, tijekom koje je naš klijent zatražio da ga se ostavi na miru. Oskar je ubrzo napustio klub sa svojim bratićem.

- Naš klijent žali zbog toga što je otišao na javno mjesto, i time privukao neželjenu pažnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:38