KINESKA AVIJACIJA

'PILOT JE TETURAO KRVAVE GLAVE' Zaprepašteni putnici usred leta svjedočili nemilim scenama nakon tučnjave posade

 Colourbox

Zrakoplov niskobudžetne kompanije China United Airlinesa bio je poprište nesvakidašnje tučnjave u kojoj su glavni akteri bili - piloti! Ne zna se razlog oko čega su se zakačili, ali poznato je da se sve događalo usred leta i to na 9.000 metara nadmorske visine. Sve se to zbilo još u lipnju, ali detalji incidenta stigli su u javnost tek ovog tjedna nakon što je kompanija suspendirala pilote na šest mjeseci.

- Došlo je do nesporazuma u kokpitu i nakon toga se dogodio neki fizički kontakt - šturo je objašnjenje iz kompanije, ali da se stvarno nešto ozbiljnije događalo potvrđuju izjave svjedoka koji tvrde da su jednoga od pilota vidjeli kako tetura krvave glave. I ostatak osoblja s kobnog leta također je suspendirano.

Inače, China United Airlinesa glasi kao jedna od najgorih avio kompanija u Kini. Putnici se stalno bune da letovi kasne i da je osoblje neprofesionalno, ali također u kompaniji nisu baš oduševljeni sa svojom klijentelom. Nedavno je u kineskim medijima osvanula priča da je jedan pijani putnik CUA-a usred leta pokušao otvoriti vrata zrakoplova. Nije se proslavio ni čovjek koji je, nezadovoljan uslugom, kipuću juhu prolio na stjuardesu.

Spektakl se dogodio i u siječnju kada su pobješnjeli putnici razvalili vrata od aviona nakon što su saznali da im je let odgođen zbog snjega...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:41