NOVI DOKUMENTARAC

OTKRIVENI INTIMNI DETALJI O PUTINU 'Bio je lijeni pijanac, išao je na zatezanje lica i tukao ženu'

 AFP PHOTO / POOL / ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Ruski predsjednik Vladimir Putin tukao je svoju bivšu suprugu, panično se boji starenja i nekoliko je puta išao na zatezanje lice, piše Blic.rs donoseći priču o dokumentarnom filmu "Putin the men" u kojem je trenutno najomraženiji svjetski političar prikazan u najnegativnijem mogućem smislu od prvog do posljednjeg kadra.

- Ne želi ostariti i više je puta bio na estetskim operacijama zatezanja lica. Želio je imati mladenački i dinamičan izgled - navodi se u dokumentarcu.

Osim toga, dokumentaristi koji su radili na filmu tvrde da je danas 62-godišnji predsjednik Rusije tukao svoju bivšu suprugu Ljudmilu, nekadašnju stjuardesu kompanije "Aeroflot", te da je opsjednut kontrolom, pogotovo nakon što je preživio pet pokušaja ubojstva u zadnjih nekoliko godina.

O dokumentarcu se vrlo malo zna. Nisu poznati autori kao ni zemlja podrijetla što je vjerojatno namjerno napravljeno s obzirom da dokumentarac obiluje bizarnim i gotovo uvredljivim tvrdnjama o Putinovu životu.

- Putin radi isključivo u popodnevnim i večernjim satima. Spava dugo, doručkuje, a zatim ima hladne i tople kupke, nakon kojih slijedi trening u teretani, gdje koristi skupu američku sportsku opremu- objašnjava se u filmu.

Biograf Ben Judah, koji je gostuje u filmu, ističe kako se Putin "boji raspada tijela, odnosno starenja" te da su zapadnjačke tajne službe uspjele potvrditi da se ruski predsjednik podvrgao zatezanju lica.

- Putin često kasni na sastanke. Natjerao je englesku kraljicu da ga čeka sat vremena, Angelu Merkel da sjedi u Italiji i čeka ga više od četiri sata. Ni sa svojim ministrima nije ništa bolji - prikazuje se u dokumentarcu koji je na engleskom jeziku.

Film prati Putina od samih početaka, kada je započeo karijeru u ruskoj obavještajnoj službi KGB. Okarakteriziran je kao 'lijeni pijanac' prilikom dolaska u istočnu Njemačku 1985.

O istinitosti tvrdnji u dokumentarcu je vrlo teško govoriti jer je moguće da se radi o kontrapropagandi pogotovo zbog 'prigodnog' vremena objave, u periodu kada su odnosi Zapada i Rusije na najnižoj razini od Hladnog rata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:58