HO, HO, HO

OTKRIVEN IDENTITET TAJNOG DJEDA MRAZA Amerikanka otkrila da je dobila poklon od Billa Gatesa

Identitet "tajnog Djeda Mraza" 24-godišnjoj Rachel se ukazao tek kada je pogledala fotografiju koja se nalazila u paketu, na kojoj Bill Gates stoji ispred božićnog drvca s plišanom kravicom i čestitkom u rukama

Popularni američki portal Reddit već nekoliko godina organizira Razmjenu poklona Tajnog Djeda Mraza , u čemu je prošle godine sudjelovalo 44 tisuće ljudi iz 130 zemalja. Jedna od sudionica ove godine dobila je poklon koji ju je razveselio, ali najveće joj je iznenađenje bilo kad je shvatila da joj je poklon poslao nitko drugi do američki multimilijarder Bill Gates, osnivač korporacije Microsoft.

Paket je 24-godišnjoj Amerikanki Rachel stigao već u ponedjeljak, ali ga je otvorila tek nakon nekoliko dana i u njemu pronašla knjigu National Geographica o putovanjima, plišanu kravicu, čestitku i fotografiju. Na čestitki, koju je potpisao "Bill", pisalo je kako je darovatelj u njeno ime uplatio donaciju neprofitnoj organizaciji Heifer koja potrebitim obiteljima poklanja krave.

No, identitet njenog "tajnog Djeda Mraza" joj se ukazao tek kada je pogledala fotografiju koja se nalazila u paketu, na kojoj Bill Gates stoji ispred božićnog drvca s plišanom kravicom i čestitkom u rukama. Svoje neobično iskustvo Rachel je opisala na Redditu , gdje se srdačno zahvalila Billu Gatesu na prikladno odabranim darovima, jer je na svojem popisu želja napisala kako voli putovanja. Pritom se ispričala što je na svoj popis želja stavila i iPad, proizvod tvrtke Apple, tradicionalnog konkurenta Gatesovom Microsoftu.

Gatesov glasnogovornik rekao je kako je Gates sudjelovao u programu 'Tajni Djed Mraz' kako bi promovirao humanitarnu aktivnost organizacije Hefer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:19