KRIJUMČARILI DJEČAČIĆA

Osoblje aerodroma u šoku: Uočili petomjesečnu bebu u ručnoj prtljazi u trenutku dok je prolazila rendgen!

Ostaje nerazjašnjeno kako je beba uopće unesena na avion bez putovnice
 Policija, Sharjah

Sigurnosno osoblje aerodroma Sharjah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ostalo je šokirano kad su u ručnoj prtljazi koja je prolazila kroz rendgen ugledali obrise žive bebe. Petomjesečnu bebu su roditelji na taj način pokušali prokrijumčariti u zemlju, jer nije imala niti putovnicu niti vizu za UAE. Roditelji Egipćani imali su sve potrebne papire.

Paru, koji je stigao u petak navečer, dozvoljeno je da na aerodromu ostane do nedjelje, kad se trebao otvoriti ured u kojem su trebali procesuirati njihov slučaj. No roditelji su još jednom odlučili riskirati pa su pokušali pobjeći kad se mijenjala smjena aerodromskog osoblja.

Svog su dječačića ponovno stavili u ručnu prtljagu jer su još morali proći rendgen na carini, no osoblje je ponovno vidjelo bebu u prtljazi.

Policija je najavila da će se protiv roditelja podići optužnica jer su djetetov život doveli u opasnost. Zbog zračenja, skeneri na aerodromu bili bi opasni i za odraslu osobu, a kamoli ne za bebu, navela je policija.

Kad su ih ispitali, roditelji su objasnili da su se na taj čin odlučili jer su željeli dovesti sina sa sobom u UAE. Oboje su prethodno ilegalno boravili u UAE-u, a vratili su se u Egipat kad je supruga ostala trudna, s obzirom da su željeli da se dijete rodi u Egiptu .

Ostaje nerazjašnjeno kako je beba uopće unesena na avion bez putovnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:43