JAČI OD TERORISTA

OGLASILI SU SE PRVI PUT NAKON MASAKRA Eagles of Death Metal dirljivom porukom prekinuli su šutnju o terorističkom napadu u Parizu

 AFP

Američka rock grupa Eagles of Death Metal prekinula je jučer šutnju nakon tragičnog terorističkog napada u pariškoj koncertnoj dvorani Bataclan tijekom kojeg je život izgubilo 87 ljudi.

Članovi benda su nakon napada zaustavili svoju turneju te se oglasili izjavom:

"Iako smo sada kod kuće i sigurni, još smo uvijek užasnuti i pokušavamo shvatiti što se dogodilo u Francuskoj. Naše misli i naša srca su prije svega s našim bratom Nickom Alexanderom i našim drugovima iz izdavačke kuće Thomasom Ayadom, Marie Mosser i Manuom Perezom, kao i svim prijateljima i fanovima čiji su životi prekinuti u Parizu te njihovim prijateljima, obiteljima i bližnjima.

Iako vezani tugom s žrtvama, fanovima, obitelji, građanima Pariza, i svim ostalima koje je pogodio terorizam, ponosno stojimo zajedno s našom novom obitelji, ujedinjeni zajedničkim ciljem ljubavi i suosjećanja."

Bend je također zahvalio francuskim vlastima: "Željeli bismo zahvaliti francuskoj policiji, FBI-ju, američkim i francuskim vlastima te posebno onima koji su tijekom tragedije pomagali jedni drugima kako su najbolje mogli, dokazujući još jednom da ljubav pobjeđuje zlo."

Otkazan i koncert u Zagrebu

Američki bend Eagles of Death Metal službeno je objavio da ne nastavljaju turneju. Nakon niza terorističkih napada u Parizu 13. studenog, među kojima je napadnuta i dvorana Bataclan za vrijeme EODM nastupa, bend je odlučio otkazati preostali dio europske turneje.

Među otkazanim koncertima nalazi se i nastup koji se1. prosinca trebao održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Povrat novaca za kupljene ulaznice za koncert koji se trebao održati u Zagrebu moguć je na mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Ukoliko je ulaznica kupljena u Dirty Old Shopu – povrat novca moguće je ostvariti na istoj adresi: Tratinska 22, Zagreb. Svima koji su ulaznice kupili putem INmusicovog web shopa novac će biti vraćen na račun s kojega je izvršena uplata za kupnju istih. Povrat novca moguće je realizirati od petka, 20. studenog do utorka, 1. prosinca 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:17