BOMBASTIČNO!

OBAMA U LJUBAVNOJ VEZI S BEYONCE!? 'Sprema se velika afera. Svijet će pričati o tome'

 Getty Images

Francuski mediji bruje o novoj preljubničkoj aferu u političkom vrhu. Nakon što su razotkrili aferu svoga predsjednik Francoisa Hollandea sa francuskom glumicom Julie Gayet, prišili su američkom predsjedniku Baracku Obami vezu s pjevačicom Beyonce.

Bombastična vijest stiže upravo u vrijeme službenog posjeta prvog čovjeka Francuske Sjedinjenim Državama.

Tračevi da slavna pjevačica ljubuje s Obamom objavljena je na radio postaji Europe 1. Washington Post je demantirao navode da priprema nevjerojatno priču o vezu glazbene dive s predsjednikom.

FRANCUSKI PREDSJEDNIK ZAKOMPLICIRAO POSJET GODINE ‘Michelle, stiže nam Hollande, a žene ne žele sjediti s njim’

- The Washington Post se ne bavi ovakvim pričama. Riječ je o laži, priopćila je Kristine Coratti, zadužena za PR u Washington Postu.

Pascal Rostain, fotograf koji je razotkrio preljub francuskog predsjednika, snimivši ga kako posjećuje ljubavničko gnijezdo, izvijestio je o navodnoj nevjeri Baracka Obame.

- U ovom trenutku priprema se velika priča u SAD-u, rekao je Rostain na radiju. Objavit će ju Washington Post. Jamčim vam da će svijet pričati o tome, ustvrdio je fotograf kojega su prenijele ugledne novine u Francuskoj poput Le Figaroa i Le Pointa.

Kada su fotografa Rostaina kasnije upitali o navodnoj aferi Beyonce i Obame, rekao je da se šalio.

Barack Obama je veliki obožavatelj poznate pjevačice, kao i njegova supruga Michelle, koja ju je nedavno pozvala na proslavu svoga 50. rođendana. Također, Beyonce je nastupala za Obama u više prilika, pa tako i na njegovoj inauguraciji početkom prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:24