ŽIVOTNA DRAMA

O.J. SIMPSON IMA TUMOR NA MOZGU Traži pomilovanje od Obame: 'Ne želim umrijeti u zatvoru kao smeće'

 Ethan Miller/Getty Images/AFP

Bivša legenda američkog nogometa O.J. Simpson (66), koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne zbog oružane pljačke i otmice , podvrgnut će se testovima za tumor na mozgu, a zbog toga je zamolio predsjednika SAD-a Baracka Obamu da ga pomiluje kako bi mogao umrijeti u svojoj kući.

Prema pisanju National Enquirera, Simpson će se podvrgnuti tajnim lječničkim pregledima te je uvjeren kako neće dugo živjeti. Prije samo mjeseca dana isti je časopic objavio kako Simpson boluje od ekstremnog slučaja dijabetesa te da mu je život zbog toga ugrožen.

- O.J. je rekao kako mu je pamćenje sve slabije kao i to da ima jake glavobolje i druge simptome - prenosi Enquirer te navodi da je riječ o zamagljenom vidu, problemima sa sluhom i drugo. U nekim trenucima se osjeća zbunjeno, a povremeno ima napade bjesnila i depresije.

- Osjećam kako mi se bliži kraj, ali ne želim umrijeti u zatvoru kao obično smeće - rekao je jednom svom prijatelji Simpson.

Prije nego što može zatražiti pomilovanje O:J. mora odslužiti još četiri godine zatvorske kazne od ukupno 33 na koliko je osuđen 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:42