PROLAZNICI U NEVJERICI

NOVI SAD POD OPSADOM Policija traži manijaka koji je autom divljački pregazio djevojku: 'Čuli smo i pucnjavu'

 Danijel Soldo/CROPIX

Nepoznata osoba, ili više njih, izbacila je u ponedjeljak oko 18 sati beživotno tijelo djevojke iz automobila na Somborskom bulevaru u Novom Sadu, piše Blic .

Svjedoci su rekli da su se prvo čuli pucnji, nakon čega je tijelo nesretne djevojke, kasnih dvadesetih godina, izbačeno na ulicu. Vozilo iz kojeg je izbačena cijelo je vrijeme bilo u pokretu, tvrde svjedoci.

Glasnogovornica Hitne pomoći Mirjana Bursać izjavila je da je na tijelu beživotne djevojke pronađena vidljiva rana od vatrenog oružja.

- Liječnici Hitne pomoći su na terenu jedino mogli konstatirati smrt, a još uvijek nije poznat identitet žrtve. Poziv smo dobili u 17.55 sati – kaže Bursać.

Djevojka je, prema svjedocima, radila kao konobarica u obližnjem kafiću, a vozač koji ju je najvjerojatnije ubio pobjegao je s mjesta događaja.

Blic piše i da je djevojku, nakon što je izbačena iz vozila, pregazio taksi. U tijeku je ispitivanje taksista.

Dobar dio Novog Sada našao se u ponedjeljak navečer pod policijskom opsadom, s obzirom da veliki broj policajaca pokušava ući u trag ubojici.

Naknadno je objavljeno da prvi rezultati obdukcije pokazuju kako djevojka ipak nije upucana, već da je vjerojatno poginula u naletu automobila, nakon čega ju je pregazio i taksi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:36