PILA ANTIDEPRISIVE

NOVI DETALJI SMRTI KOJA JE ŠOKIRALA BRITANIJU Medicinska sestra prošle se godine pokušala dva puta ubiti!

 AP Photo/Saldanha Family

LONDON - Medicinska sestra koja je prije 15 dana počinila samoubojstvo nakon što se javila na lažni telefonski poziv australskih voditelja koji su se predstavili kako kraljica Elizabeta te tražili informacije o trudnoj Kate Middleton, pokušala se prošle godine ubiti čak dva puta te je zbog suicidne naravi bila na antidepresivima, javlja Daily Mail.

Prvi puta učinila je to krajem prošle godine predoziravši se tabletama tokom obiteljskog posjeta Indiji.

Preživjela je nakon što je prebačena u bolnicu, no nakon devet dana pokušala se ponovno ubiti i to skočivši sa zgrade.

Jacintha Saldanha (46) nakon toga provela je nekoliko dana u bolnici na intenzivnoj njezi i upućena je na terapiju psihijatru. Propisani su joj jaki antidepresivi koje je pila devet mjeseci.

Liječnici su tada upozorili obitelj kako postoji mogućnost da ponovno digne ruku na sebe. Antideprisive Jacintha Saldanha prestala je piti u rujnu i nije poznato da li je nakon toga dobila novu dozu.

Članovi obitelji su izjavili kako im Jacintha o incidentu koji se dogodio u bolnici vezano uz Kate Middleton nije ništa rekla prije no što se ubila. Njezin muž je izjavio kako ju je očito bilo jako sram zbog incidenta te da to nije mogla podnijeti.

Podsjetimo, majka dvoje djece rodom iz Indije prije 15 dana primila je poziv australskih radijskih voditelja Mel Greig i Michaela Christiana, koji su se pretvarali da su kraljica Elizabeta II. i princ Charles te su tražili da ih spoji u sobu trudne Kate. Saldanha je to i učinila. Tri dana poslije, točnije 7. 12., kolegica i zaštitar Bolnice kralja Edwarda VII. pronašli su je obješenu u domu za medicinske sestre u kojemu je živjela tijekom radnog tjedna. Iza sebe je ostavila oproštajna pisma u kojima je kao razlog suicida navela krivnju koje je osjećala zbog učinjenog, kao i osudu kolega na poslu koji su je zbog sve tog što se dogodilo maltretirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:32