INCIDENT U BEČU

NOVI DETALJI O BRUTALNOM SILOVANJU DJEČAKA Irački migrant zaskočio je mališana iz Srbije, njegova majka je frapirana

 iStock/wien.gv.at

Slučaj silovanja dječaka na bazenu u Beču šokirao je Austriju. Irački migrant prije tri dana napao je dječaka koji je zbog ozljeda hitno prevezen u bolnicu. Policija ga je uhitila, a tijekom ispitivanja kazao im je kako se mjesecima nije seksao i kako je bio u 'krizi'. Iračanin je još dodao da nije imao pojma da je silovanje zabranjeno u Austriji i naglasio je da ima ženu i kćerku u Iraku.

Poslije je otkriveno kako je silovani dječak zapravo i sam migrant, i to iz Srbije. Njegova majka Dunja za heute.at ispričala je da je svoju djecu stalno učila da se prema izbjeglicama odnose onako kako su se ljudi u Austriji odnosili prema njima kada su došli iz Srbije.

- Sada sam potpuno promijenila mišljenje - rekla je Dunja koja zahtijeva da 20-godišnji Iračanin nekoliko godine trune u zatvoru i da ga se nakon izdržavanja kazne deportira.

- Sada žalim što sam djecu odgajala da s dobrodošlicom dočekuju migrante. Ja sam samohrana majka petero djece, svi smo pod velikim stresom. Još je veći šok uslijedio kada je otkrio razloge silovanja. Nisam mogla vjerovati. To je jednostavno monstruozno. Kaže da je imao viška seksualne energije? Pa to je isto kao da je opljačkam banku jer nemam dovoljno novca.

Nakon svega Dunja se boji da njezin Goran više nikada neće biti isti.

- Ožiljci na njegovoj duši vjerojatno nikada neće zarasti. Može zaspati samo ako uzima tablete za smirenje. Viče i plače svake noći. U školi je spominjao samoubojstvo rekla je majka ovog desetogodišnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:34