KOBNA ŠALA

NOVI DETALJI Medicinska sestra koja je odala tajnu o Kate Middleton u oproštajnoj poruci okrivila voditelje za svoju smrt!

 AP Photo/Saldanha Family

Jacintha Saldanha (46), medicinska sestra iz bolnice King Edward VII. koja je prošle godine u prosincu počinila samoubojstvo nakon što je odala informacije o trudnoj Kate Middleton, u svojoj oproštajenoj poruci direktno je okrivila dvoje australskih voditelja za smrt.

Jacintha je u oproštajnoj poruci proglasila krivim Mel Greig i Michaela Christiana te napisala kako smatra da bi oni trebali otplatiti njezinu hipoteku.

JE LI NETKO ODGOVORAN ZBOG SAMOUBOJSTVA U BOLNICI? Britanci šokirani smrću bolničarske, novinari bez kazne

- Molim vas primite moje isprike. Iskreno mi je žao. Hvala vam na vašoj podršci. Smatram da su australski radijski voditelji Mel Greig i Michael Christian odgovorni za ovaj čin. Molim vas natjerate ih da otplate moju hipoteku. Žao mi je, Jacintha, stoji u oproštajnoj poruci koju je ostavila svojim nadređenima.

Podsjetimo, tragična smrt Jacinthe Saldanha posljedica je novinarske smicalice. Saldanha je primila poziv voditelja jednog australskog radija i nasjela na njihov lažni poziv.

Voditeljski par predstavio se kao kraljica Elizabeta II. i princ Charles, nakon čega ih je Saldanha prespojila osoblju koje im je odalo povjerljive detalje o Kateinu zdravstvenom stanju.

VIDEO, ZAFRKANTSKI POZIV IZ AUSTRALIJE Oh, halo, mogu li, molim vas, razgovarati s Kate, mojom unukom? O da, samo malo pričekajte...

Njihov lažni poziv uskoro je postao senzacija na internetu i akteri su se svakodnevno hvalili na Twitteru.

Jacintha Saldanha, 46-godišnja majka dvoje djece, osjećala se odgovornom zbog svoga propusta te je počinila samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:32