STRAVA KOD MOSTARA

Nove pojedinosti: Muškarac koji je sa sinom (4) sletio u Neretvu ‘isprobavao‘ je novi auto?

Istražitelji su došli do saznanja da je Keleraj bio sklon brzoj vožnji i izvođenju raznih egzibicija automobilima
Potraga ronilaca u Neretvi
 Gssubih

U mrtvačnici Bijeli Brijeg u četvrtak je u kasnim poslijepodnevnim satima obavljena obdukcija tijela Agrona Keleraja (32) iz Mostara i njegovog četverogodišnjeg sina, E.K., koji su tragično stradali u rijeci Neretvi, piše Dnevni Avaz.

Utvrđeno je da je riječ o klasičnom utapanju, a na tijelima nema tragova nasilja. Također, uzeti su uzorci krvi koji će biti poslani na analizu kako bi se utvrdilo je li Agron Keleraj bio pod utjecajem droga ili alkohola, a na vještačenje u Federalnu upravu policije poslan je i njegov mobitel.

Iako su okolnosti ove užasne tragedije i dalje nepoznati, ipak, istražitelji su do sada došli do saznanja da je Keleraj bio sklon brzoj vožnji i izvođenju raznih egzibicija automobilima. Terenac kojim je nastradao kupio je svega nekoliko dana prije tragedije.

Prema izjavama svjedoka, terenac je 'isprobavao' i na nekim stepenicama u naselju Rodoč u blizini njegovog ugostiteljskog objekta 'Roki' iz kojeg se sa sinom u prošli petak odvezao u automobilu. Također, jedan svjedok je kazao da ga je dan prije tragedije vidio, upravo, na obali rijeke Neretve na lokalitetu Čekrk, gdje je 'isprobavao' vozilo.

Na tom mjestu su istražitelji i uočili tragove automobila i, za sada, pretpostavljaju da je 'startao' vozilom, nakon čega je izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio u Neretvu.

Ronioci koji su izvukli njegovo tijelo u utorak uočili su da je prednje vjetrobransko staklo razbijeno, a primijetili su i udubljen krov što je, vjerojatno, posljedica prevrtanja automobila, piše Dnevni Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 00:28