LIJEPA KRISTINA

NJOJ BISTE SE ODMAH PREDALI Upoznajte najseksi policajku u Srbiji: 'Ovo radim iz ljubavi'

 Facebook

Ona je prvakinja u fitnessu, ali ono što je izdvaja od ostalih natjecateljica i običnih djevojaka jest činjenica da je zaposlena u policiji, i to na terenu, gdje često ima akcije. Upoznajte Kristinu Danilović, najzgodniju predstavnicu reda i zakona u Srbiji.

Kristina je dokaz da je sve moguće kad se hoće. Iako radi izrazito naporan posao jer je uglavnom na terenu kao pozornik, ona redovito stiže trenirati i pripremati se za velika natjecanja.

- Završila sam policijsku akademiju i to kriminalističko-forenzički smjer, ali trenutno radim kao pozornik - kazala je Kristina za srpski Telegraf .

- Posao je dinamičan, lijep i doista naporan. Međutim, meni se sviđa i obavljam ga iz ljubavi. Još kad sam bila mala, omiljeni likovi bili su mi Nikita i Lara Croft, pa sam uvijek imala ideju da jednog dana radim nešto slično - priča Kristina.

- Uspjela sam upisati akademiju 2006., iako sam već bila na psihologiji, ali ljubav prema policijskom poslu je pobijedila. Kolege u policiji poštuju mene i moje kolegice i uopće nema predrasuda prema ženama ili diskriminacije - govori Kristina te dodaje da je često sudjelovala u akcijama uhićenja.

Kristina je za Telegraf ispričala kako se uopće našla u fitnessu.

- Bilo je to sasvim slučajno. Bavila sam se plesom 12 godina i kad sam upisala akademiju, željela sam nastaviti s plesom, ali i probati nešto drugo. A ujedno, na akademiji smo imali ispit fizičke kondicije pa sam otišla u teretanu vježbati - priča Kristina.

- Tamo sam upoznala Sandru Rapajić, prvakinju u bodyfitnessu, i ona me uvjerila da isprobam. Bilo je to 2009. godine. I eto, od tada sam redovito na treningu i na natjecanjima. Zanimljivo je da su ostale natjecateljice u ovom sportu uglavnom iz gimnastike, a ja sam jedina iz plesa, koji nema toliko veze sa sportom.

Krstina se priprema za ovogodišnje Europsko prvenstvo koje će se održati u svibnju u Španjolskoj, ali prije toga će nastupiti na još dva natjecanja.

- Prije dvije godine sam ušla u finale Europskog prvenstva i osvojila 6. mjesto. To je bilo moje prvo veliko natjecanje - kazala je.

Seksi policajka ima i podršku dečka, koji je ujedno i njezin trener.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 02:27