U KUĆU SU UŠLI KROZ KROV

NIJE BACIO SMEĆE 20 GODINA Muškarac (67) je umro u vlastitomotpadu, jedva su ga iskopali

 YouTube

DALLAS - Komunalci u Dallasu u američkoj saveznoj državi Teksas dva su dana morali kopati kroz gomilu otpada kako bi došli do 67-godišnjaka, čiji je nestanak policiji prijavljen prije dva tjedna.

Skip Bynum je godinama skupljao doslovce sve što mu treba i ne treba tako da je količina otpada rasla eksponencijalno, a u konačnici je pod hrpom pronađen mrtav, iako nije utvrđeno od čega je točno umro.

Kuća mu je bila toliko pretrpana bespotrebnim stvarima da su interventne ekipe u nju morale ući kroz krov. Lokalni mediji javljaju da je hrpa otpada dosezala visinu od gotovo četiri metra.

U neviđenom neredu pronađen je jedan živ pas (čivava), ali i strvine uginulog rakuna te još dva psa. Komunalce je zaprepastila neviđena količina plastičnih posuda za mlijeko koje su bile pune urina i izmeta. Vjeruje se da je pokojni obožavatelj otpada u njih obavljao nuždu jer je u WC bilo nemoguće ući - bio je potpuno blokiran otpadom.

'Svi smo znali kakav problem on ima, ali nitko nije ni pomišljao da je u kući toliko smeća', kaže jedna pokojnikova susjeda.

'Iskreno, meni se čini kao da smeće nije bacio barem 20 godina', dodala je jedna druga žena iz susjedstva, koja strahuje od najezde štakora ako se stotine i stotine kilograma smeća brzo ne uklone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:32