KOITALNI SKANDAL

NEZASITNA DJEVOJKA UZJOGUNILA UGLEDNI KVART, MORA U ZATVOR 'Vrištala je dok se seksala, sve nas je probudila!'

Gemma Wale iz britanskog Birminghama osuđena je na dva tjedna zatvora jer je prekršila sudsku naredbu prema kojoj joj je bilo zabranjeno urlikati tijekom spolnog odnosa.

'Gemma je počela vrištati i urlikati dok se seksala, sve nas je probudila. Deset minuta je to sve trajalo', požalio se uznemireni građanin nakon divljeg snošaja u susjedstvu. Bilo je to krajem siječnja oko 5 sati ujutro, a istoga je dana prigovor uputio gradskom vijeću Birminghama, s obzirom da nezasitna Gemma živi u gradskom stanu.

Vijećnici su sve poslali na sud koji je izdao spomenutu naredbu. Osim glasnog seksa, naredba je branila i puštanje glasne glazbe, lupanje vratima, psovanje...

No, ispostavilo se da Gemma nije dugo izdržala pa su se uzjogunjeni susjedi iznova počeli jadati zbog dreke iz njezina stana. Sve je ponovno završilo na sudu i sutkinja Emma Kelly je zaključila da je naredba definitivno prekršena i to u najmanje dva navrata, zbog čega je Gemma zapravo dobila dvije zatvorske kazne, ali će ih odslužiti istovremeno.

'Gospođica Wale prekršila je naredbu koja joj je branila antisocijalno ponašanje', kaže sutkinja Kelly, koja u presudi nije otkrila Gemminu dob, ali je spomenula da ima dečka Waynea. S njim se u jednom trenutku posvađala, čime je također prekršila naredbu, a krimen je počinila i upućujući psovke prema jednom susjedu, možda baš onome koji ju je prijavio zbog urlikanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:44