KRVAVA NOĆ U BEOGRADU

NERAZJAŠNJENI ZLOČIN Djevojku (20) s teškim ozljedama dovezli na Hitnu. Bila je mrtva...

Split, 100912.U tijeku je natjecaj za zaposljavanje u Zavodu za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske zupanije.Na fotografiji: ambulanta hitne pomoci u KB Split.Foto: Tom Dubravec / CROPIX
 Tom Dubravec / CROPIX / Tom Dubravec

BEOGRAD - Krvava noć zadesila je srpsku metropolu. Dvije su ženske osobe zadobile teške ozljede nanijete vatrenim oružjem, a jedna je djevojka podlegla teškim povreda, prenosi Blic izjavu glasnogovornice Hitne pomoći Nade Macure.

Noćas u 3 sata i 15 minuta na odjel beogradske Hitne pomoći dovezena je djevojka oko 20 godina s iznimno teškim ozljedama nastalima pod, za sada, nerazjašnjenim okolnostima. Liječnici nisu mogli ništa učiniti već samo proglasiti smrt.

MUP Srbije potvrdio je kako su dobili poziv Hitne pomoći vezan uz djevojku te je započeta istraga koja će utvrditi što se točno dogodilo. Macura je priopćila kako preminula djevojka nije imala vidljive ozljede na tijelu nastale vatrenim ili drugim oružjem.

Uz ovaj incident sinoć su se u Beogradu dogodila još dva incidenta vezana uz korištenje vatrenog oružja.

U ranim noćnim satima, oko 21,40, 40-godišnjakinja zadobila je tešku traumu, prostrijelnu ranu lijevog koljena. Tvrdi da ju je pogodio zalutali metak.

Isto tako, u 3 sata ujutro na Hitnu je, također privatnim automobilom, dovezena još jedna djevojka koja je isto imala ozljede od vatrenog oružja. Radi se o prostrijelnoj rani lijevog buta te desne potkoljenice kao i ustrijelnoj rani desne butine.

Nakon pružanja prve pomoći zbrinuta je na odjel Hitne pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:44