PODMUKLI ZLIKOVAC

NEKA VAS NE ZAVARA NJEGOV IZRAZ LICA Izigravao da je zaprepašten smrću žene, a zapravo je smjerao nešto krajnje podlo

 YouTube

Neimenovani 26-godišnjak predao se policiji u Bostonu, nakon što je zbog njegove nezapamćene podmuklosti za njim bila raspisana potraga. On je u četvrtak s većim brojem ljudi na stanici podzemne željeznice svjedočio stravičnoj smrti jedne žene, koja je završila pod vlakom koji je naišao.

Kako pokazuje snimka nadzorne kamere, složio je šokirani izraz lica i gledao u smjeru tragedije, no snimka također pokazuje da je pritom nogom na tlu stao na mobitel za koji je utvrđeno da je pripadao poginuloj nesretnici. Vjeruje se da je prilikom udarca vlaka izletio iz njezine torbice.

Izigravajući zaprepaštenost, nakon nekoliko se sekundi hladnokrvno sagnuo i zgrabio mobitel te odšetao s mjesta događaja.

Policiji je stiglo nekoliko dojava građana o njemu, no u konačnici se sam predao. Zasad nije jasno kakva mu prijava prijeti.

'99 posto svih na stanici bili su šokirani zbog onoga što se dogodilo, većinom su otrčali da vide mogu li pomoći, a ovome su gospodinu na umu bile neke druge stvari', komentirao je jedan od policijskih zapovjednika Richard Sullivan za Boston Globe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:28