KOMEDIJA U SRBIJI

NAJVEĆI AMATER U POVIJESTI PLJAČKANJA Zaprijetio službenici, a onda mu se plastični pištolj raspao: 'Svi su se valjali od smijeha'

 youtube screenshot

Nepoznati mladić pokušao je plastičnim pištoljem opljačkati poštu u Valjevu u Srbiji, ali u trenutku kada je potezao 'oružje' - pištolj se raspao!

Kako saznaje Blic, pokušaj pljačke koji se na kraju pretvorio u komediju umjeto u dramu, dogodio se kada je mladić sa navučenom kapuljačom preko glave, koji je stajao u redu sa ostalim klijentima pošte, došao pred pult i pred službenicu bacio plastičnu vrećicu uz povik 'daj pare'.

- Ona mu je mrtva-hladna odbrusila u smislu 'dečko, uozbilji se, ljudi čekaju u redu iza tebe', nakon čega je on ponovno zaprijetio. U tom trenutku prišao mu je i zaštitar, također mu rekao da 'ne stvara gužvu', a onda je mladić iz jakne izvukao 'oružje'. Zaštitar ga je uhvatio za ruku i u tom trenutku, kako se ispostavilo, plastični pištolj vjerojatno kineske proizvodnje se raspao - prepričava jedan od očevidaca pokušaja pljačke, dodajući da se uspaničeni 'lopov u pokušaju', praćen smijehom građana iz reda pred šalterom, potom dao u bijeg.

- Dijelovi, navlake i feder plastičnog pištolja su se rasuli po podu pošte... - kaže svjedok za Blic .

Lopov amater je ipak nekako uspio pobjeći i policija traga za njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:23