PROVJERAVAJU KAMERE

NAJTRAŽENIJA TERORISTKINJA NA SVIJETU VRATILA SE U EUROPU? Zloglasna 'Bijela udovica' digla tajne službe na noge

Samantha Lewthwaite nalazi se na crvenoj Interpolovoj tjeralici a nagađa se da je odgovorna za smrt više od 400 osoba
LONDON, UNITED KINGDOM - SEPTEMBER 26: In this handout photo provided by Interpol, is a picture of Samantha Lewthwaite on September 26, 2013 in London, England. The picture accompanies a notice on the Interpol website, which has been requested by the Kenyan authorities following the terrorist attack on the Westgate Shopping complex in Nairobi. The notice relates to charges of possession of explosives and conspiracy to commit a crime by Lewthwaite, a British national who has also been referred to as the 'White Widow'. (Photo by Interpol via Getty Images)
 Handout / 2013 Interpol

Tajne službe u Velikoj Britaniji dignule se na noge nakon što su dobile dojavu da se u jednom engleskom hotelu pojavila najtraženija teroristkinja na svijetu Samantha Lewthwaite, poznata i kao 'Bijela udovica'.

Riječ je o hotelu u Darlingtonu čiji je vlasnik poznati biznismen i televizijska zvijezda Duncan Bannatyne.









Svjedok je rekao policiji kako ju je vidio na recepciji Bannatyneovog hotela u Darlingtonu na blagdan Svetog Stjepana, piše Mirror .

Samantha Lewthwaite nalazi se na crvenoj Interpolovoj tjeralici a nagađa se da je odgovorna za smrt više od 400 osoba. Posljednji je put viđena 2011. godine kada je pobjegla kenijskim vlastima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:48