DOLAZI S KRIMA

NAJSEKSI DRŽAVNA TUŽITELJICA NA SVIJETU 'Ovdje se još gine, ne mogu razmišljati o ljepoti'

SIMFEROPOLJ - Krimska glavna državna odvjetnica Natalija Poklonskaja (33) postala je izrazito popularna na svjetskim društvenim mrežama, gdje ju već masovno prozivaju ‘najseksi državnom odvjetnicom na svijetu.’

No, lijepa Natalija ne zna ni za što od toga jer se već ozbiljno prihvatila svojih novih dužnosti.

U razgovoru sa srbijanskim Kurirom otkrila je rezultate istrage o pucnjavi koja se odvila prije dva dana u Simeferopolju, kada su poginule dvije osobe a dvije su ranjene.

- Prema podacima koji su prikupljeni, postoji velika mogućnost da su na ukrajinske i proruske trupe pucali snajperisti s Majdana, tvrdi Poklonskaja.

- Istražitelji ispituju mjesto s kojeg je pucano, kao i broj napadača. Istraga je do sada pokazala brojne sličnosti s pucnjavom na Majdanu koja se dogodila između 18. i 21. veljače. U oba slučaja cilj je bio isprovocirati vojni sukob, rekla je.









Tvrdi da je najveća sličnost s Majdanom u činjenici da ‘nisu pucali ni Ukrajinci ni Rusi, već se istovremeno pucalo na obje strane.’

Upitana za mišljenje o njenoj popularnosti na društvenim mrežama, Poklonskaja ostaje skromna.

- Nisam član niti jedne društvene mreže i ne znam kako su se moje fotografije pojavile na internetu. Uistinu ne mogu to razumijeti, ovdje se još gine, ne mogu razmišljati o ljepoti. To što se priča o mom izgledu nije bitno, ja sam državni odvjetnik Krima, to je jedino bitno. A kad govorimo o ljepoti, treba znati da će ljepota spasiti svijet, rekla je Poklonskaja za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:38