STRAŠNA TRAGEDIJA

NADARENA MLADA LIJEČNICA (22) UMRLA DOK JE SPAŠAVALA TUĐI ŽIVOT Oživljavala stariju ženu, a onda joj se život iznenada ugasio

Obitelji nesretne Amerikanke mala je utjeha što je izgubila život dok je pomagala drugome
 Facebook

Talentirana mlada liječnica Samantha Agins (22), zaposlena u rehabilitacijskom odmaralištu u američkoj saveznoj državi New Jersey, očajnički je pokušavala spasiti autističnu ženu, inače štićenicu odmarališta.

Pola sata joj je masirala srce i davala umjetno disanje, a zatim se i sama iznenada suočila s teškim zdravstvenim problemima.

Kolege isprva nisu shvatili o čemu je riječ, mislili su da je samo doživjela šok, no Samanthi je bilo sve gore.

'Problijedila je i izgledala kao duh. Dok joj je majka dojurila na mjesto događaja ona više nije davala znakove života', izjavio je njezin otac Bruce Agins.

Hitno je prebačena u bolnicu, no liječnici je nisu uspjeli spasiti. Završila je na aparatima, s kojih su je roditelji odlučili isključiti tri dana poslije.

Liječnici su utvrdili da joj je prsnula arterija, koja je vjerojatno već bila oštećena, nakon čega je pretrpjela seriju moždanih udara i njezin se život naprosto ugasio.

Da tragedija bude još veća, u bolnici je nedugo potom umrla i gospođa koju je pokušala reanimirati...

'Saznanje da je spašavala život drugome prije smrti nam je utjeha jer to je bio njezin životni poziv, no nažalost to nam je neće vratiti', rekao je njen otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:23